Snart!

Åh snart helg, äntligen. Och jag är ledig denna helg, usch va skönt! Jag har jobbat sedan i torsdags, var ledig idag och sedan jobbar jag imorgon och på fredag! Men sen är jag ledig till på tisdag!
Jag hoppas att det kommer vara skapligt fint väder i helgen, så man kanske kan fota lite. nu blir det mörkt så himla fort så hinner inte fota efter jobbet. Men i helgen ska jag försöka fita lite!
Och snart är det en romantisk dag. Älsklingen och min 2 års dag <3 och jag är så jävla kär i honom fortfarande! Han är helt sjukt underbar!
Men nu ska jag ta det lugnt en stund!
 
Åh, måste verkligen fota porträtt vid denna vägg!
 
XoXo Saara

Kommentarer:

1 c:

Ni är verkligen fina ihop :) och vi är glada över att ha er båda i våra liv :) och jag kan ju lova att ingen blev gladare än mig över att det var just dig K träffade. Förutom ni då ^^ Jag är väldigt glad och tacksam för att du finns i mitt liv, en bättre vän går inte att hitta ♡

Svar: Naw, gumman då. Va gulligt skrivet :) jag är enormt glad över att vi började umgås :) finns ingen som jag kommer så bra överrens med som dig :) ni båda är helt underbara, det bästa paret man kan umgås med :) vi fyra passar tillsammans :) <3
Saara

Kommentera här: