Nuså!

Nu tänkte jag förklara min hemlighet som jag haft ett tag. För några veckor sedan så va jag på en arbetsintervju och förra veckan fick jag provjobba på företaget och denna vecka har jag också provjobbat där. Sedan igår så fick jag svar om att jag fått en provanställning på 3 månader. Så får vi se hur de blir efter de. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet efter provanställningen. Jobbet jag fått är hotellstäd på ett hotell här i närheten. Känns så skönt att ha ett jobb nu igen efter ca 2 år.
Jag är så glad. Det är inte mitt drömmjobb, men det är ett väldigt roligt jobb. Mycket roligare än lokalvård som jag jobbade med förut. Och arbets teamet är grymt trevliga, roliga och snälla. Jag trivs verkligen.
 
 
XoXo Saara

Snart!

Åh, imorgon måste jag verkligen få fota lite. Har inte hunnit de dom senaste dagarna. Har även lite bilder från folkrace tävlingen i fredags som jag ska kolla igenom.
Och snart, väldigt snart, kommer ni nog få veta vad min hemlighet handlar om. Hoppas ni kan stå ut lite och jag hoppas jag kan berätta väldigt snart. Säger bara en sak, håll tummarna för mig!
Nu är det iaf dags att sova så jag kan komma upp imorgon. Sov gott alla och ha en underbar fortsättning på veckan. Det ska jag ha!
Här får ni en bild på mig som A har tagit når vi har vart ute och fotat.
 
 
XoXo Saara

Modellen!

I Måndags var jag så grymt sugen på att fota lite porträtt bilder. Så jag hörde av mig till min kompis C,som har sagt tidigare att hon kan ställa upp som test modell. Jag känner att jag vill börja öva lite på porträtt. Så vi gick ut till en fint ställe i närheten och fotade lite. Hon är så lätt, hon har inga problem att vara framför kameran. Jag måste även få tillägga att C är en sjukt underbar vän, hon är alltid så glad och hennes leende smittar av sig.
Ni får gärna säga vad ni tycker om bilderna, själv blev jag väldigt nöjd. Hoppas att C blev de också =)
 
 
 
 
 
 
XoXo Saara