Äntligen fredag!

Det är så sjukt skönt med fredag just nu, och jag är ledig denna helg! Fast hela helgen är fullt planerad även fast man är ledig. Den lilla fyller hela 4 år på söndag så då ska vi ha kalas. Ska handlas och bakas innan det. Ska även hinna med att träffa några kompisar och deras barn, så ungarna kan få leka av sig lite.
Just nu har jag en ganska skön (men kall) kväll. Den lilla ligger och sover, älsklingen är hos några kompisar och ajg ligger nerbäddad i soffan med täcke, tv:n på i bakgrunden, datorn i knät och redigerar lite bilder och surfar. Känns som att den här helgen kan bli skön. Ska även försöka fota lite under kalaset, så ni kan få se lite bilder!
Nu får ni en utav mina favorit bilder på C, när vi fotade i måndags. Svårt att välja ut en favorit!
 
 
XoXo Saara!

Kallt men väldigt fint!

Här är några bilder från när jag fotade C, som jag berättade om i tidigare inlägg.
Blir inget långt inlägg nu, ska strax gå och hämta den lilla på dagis. Det kanske kommer upp ett inlägg senare.
 
 
 
 
 
 
 
XoXo Saara!

Underbara vinterland!

Älskar denna snö som vi har haft nu i någon vecka. Tyvärr så håller den ju självklart på att försvinna.
Men jag har i alla fall hunnit fotografera min bästa vän C nu när vi haft snö. Och jag har fått så fina bilder. Håller på att redigerar lite och kollar igenom alla bilder. Är ett par bilder.
Men ni ska i alla fall få ett smakprov, har bara redigerat den här bilden lite fort. Bara för att ni skulle få se en bild så snart som möjligt. Det kommer komma upp fler bilder inom kort.
 
 
Kolla in hennes ögon! Så sjukt fina!
 
XoXo Saara!