Lördag!

Idag har det vart en underbar dag. Strålande sol, underbar värme och en tripp till lekparken med underbara människor. Fick träffa min underbara man. Åh vad jag är förälskad i honom. Just nu känns det som att det bara är två saker som fattas i mitt liv - ett fast jobb och en villa :)
Dagen avslutades på ett bra sätt, jordgubbar med grädde i soffan :) detta får avslutas med en fin bild :)
 
 
XoXo Saara

Degar!

 
En underbar fredag. Har vart med älsklingen och träffade några vänner lite fort. Sen var det dags att hämta min lill fis som ska sova här hela helgen. Och älsklingen passar på att ha grabb kväll. Perfekt tajming :) men gud va jag saknar honom, han har en väldigt stor plats i mitt hjärta.
Imorgon blir det en lekstund i lekparken med några vänner och deras barn. Blir roligt, bara hoppas på att vädret håller i sig som det har vart nu!
Då jag skriver inlägget från mobilen så får det bli några bilder från instagram om de människor som betyder medt för mig. Hoppas alla får en bra helg!
 
 
 
 
 

Natur!

Nu har jag kollat igenom mina bilder ifrån i torsdags och jag blev riktigt nöjd faktiskt. Det var så himla länge sedan som jag var ute och fotade så jag fick en riktig kick nu sist jag var ute. Så det är dags att fota snart igen. Ska börja öva på porträtt också, och jag har hittat en som vill ställa upp som prov modell. Så henne måste ta med mig ut någogn gång så jag kan öva. Ska bli riktigt roligt.
Nu ska jag fixa lite här hemma, har setat vid datorn hela dagen. Sen ska jag nog ut i det fina vädret!
Här är i alla fall bilderna som jag blev mest nöjd över =)
 
 
 
 
 
 
 
XoXo Saara