Jul i Göteborg!

Igår var det julafton och en underbar dag. Blev otroligt glad för alla mina fina julklapp. Och min helt underbara älskling gav mig mitt objektiv som jag ville ha. Tänkte ju köpa de nu efter jul, men behövs inte längre! Fick även Bingos Fotobok utav älsklingen och svärmor. Utav mamma fick jag Björn Borg trosor och något knep och knåp sak (som jag även lyckades lösa). Fick även pengar utav svärfar, älsklingens mormor & morfar, farmor & farfar. Sedan fick jag och älsklingen en gemensam julklapp utav hans syster och hennes kille, biobiljetter och presentkort på pizzahut. Passar oss perfekt. En perfekt jul för min del!
Jag har även tagit en hel del kort, men inte orkat fixa bilderna idag. Så de får ni se någon annan dag.
Hoppas alla andra har haft en bra jul. Någon som fått någe spännande?
 
 
Ni får lite juliga bilder så länge iaf!
 
 
XoXo Saara

Göteborg, here we come!

 
Nu är vi äntligen påväg till göteborg. Som jag har längtat. Bilen är fullpackad, redbullen i handen och kudden bredvid! Bara 4-5 timmar i bil framför oss. Och vilken tur jag hade. Brställde ett par skor förra veckan och dom blev självklart felsorterade. Tänkte ha med dom till göteborg, trodde att de va kört. Men ca 5 min innan vi ska åka fick jag sms om att mitt paket kommit fram! Åh, så glad. Nu är skorna med! 
Kommer antagligen fota lite när vi är borta. Så får ni se lite bilder.
Ha en underbar jul nu alla!
 
 
Här är mina nya skor!
 
XoXo Saara!

3 dagar kvar!

Nu är det inte långt kvar till jul. Ska blir skönt med lite ledighet och semester. Jobbar imorgon, då vi har städdag på jobbet. Sedan på tisdag åker vi till göteborg. Så ska ladda kameran och packa kameraväskan och kläder och sånt. Måste även förbi de bäst vännerna man kan ha R & C! Vill träffa dom innan vi åker till göreborg för att fira jul där.
 
 
 
 
XoXo Saara!