Höst!

För några dagar sedan var jag ute och tog lite höst bilder på mig själv. Det var roligt, men fy va kallt det var den dagen. Det blåste så otroligt mycket, men jag hittade en fin plats där det var lite vindstilla. Jag tänkte att ni kunde få se några utav bilderna från den dagen. Blev faktiskt nöjd även denna gång med bilder på mig själv.
Idag är det min sistsa dag på min långledighet. Imorgon är det dags att jobba igen. Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen!
Så idag har jag städat, och fixat lite på datorn. Efter detta inlägg så blir det att röka och sedan ska jag nog glo på tv en stund, tror jag!
 
 
 
 
 
 
Trevlig helg på er!
 
XoXo Saara!

Äntligen!

Igår kom mina efterlängtade byxor :) dom är så satans snygga, känner mig bekväm i dom och storleken va rätt. Tur att jag litade på min magkänsla när jag beställde.
Och nu har vi äntligen fixat den tomma och tråkiga ytan i hallen. Fick bli en byrå med bra förvaring, så nu kan man lägga undan en massa saker som ligger framme och samlar damm!
Jag är jätte nöjd med allting. Blev precis klar med byrån så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på paradise hotel!
Ska kolla igenom bilder imorgon som jag tog för någon dag sedan, så häng kvar till imorgon så får ni ett till inlägg då!
Här får ni lite dåliga (snabbt tagna) mobilbilder på de nya sakerna!
 

Mina underbara, sköna byxor!
 

Nya byrån!
Ha det bra tills vidare!
 
XoXo Saara

Höst!

Imorgon är jag ledig. Så då tänkte jag passa på att fota en hel del. Ska ta lite självporträtt vid ett ställe i närheten som jag vart sugen på att fota vid ett tag nu. Bara hoppas att vädret är på min sida. Annars får jag hitta på någe annat, jag har en reserv plan i alla fall.
Jag hoppas att alla har haft en bra vecka än så länge!
 
 
 
XoXo Saara