Nu är man ett år äldre då!

Igår var det min födelsedag, jag blev hela 24 år. Vi firade mig i lördags, eftersom jag fyllde på en söndag. Så i lördags åkte vi till boda borg och lekte av oss lite. Vi var ett grymt lag, 20/29 stämplar och i genomsnitt brukar man klara 1 stämpel i timmen, alltså 8 stämplar på en dag. Och vi tog 20! Grymt jobbat alla som var med. Sedan åkte vi hem till oss tog det lite lugnt en stund eftersom man ta ganska trött i kroppen, så vi kollade på Mello. Sedan spelade vi lite spel och hade väldigt roligt. Kl 00.00 åkte tårtan fram, eftersom då var det faktiskt min födelsedag. Juste när vi kom hem så fick jag en present utav mina underbara vänner, och jag fick ett batterigrepp till kameran. Jag hade tänkt köpa ett sådant ganska snart. Min födelsedag (eller födelsefirandet) var helt underbar. Jag var så lycklig och hade så otroligt roligt.
Idag kommer familjen och firar mig. Så ska försöka baka lite.
 
Hoppas ni andra hade en bra helg!
 
 
XoXo Saara!

Snart min dag!

Nu är det mindre än två dagar kvar tills jag fyller 24 år. Kan inte fatta att tiden går så otroligt fort, min dotter är 4 år och jag fyller snart 24. Inte klokt.
Men men, vi firar min födelsedag imorgon. Så imorgon bitti åker vi till boda borg och leker av oss lite. Sedan blir det hem till oss och fira mig! Lite gott att dricka, tårtan är redan fixad och sedan blir det antagligen något spel av något slag. Kameran kommer vara framme när vi kommer hem igen och så ska ni få se lite bilder.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, i hopp om att tiden ska gå fortare. Längtar sååååå mycket, ska bli så roligt.
Så trevlig helg på er och godnatt! 
 
 
 
 
XoXo Saara

Mitt huvud sprängs snart!

Jag har så sjukt mycket fotoidéer som jag vill göra. Måste bara få lite bättre, roligare väder (jätte trist ute nu), sedan måste det fixas lite rekvisita till plåtningarna. Men ska nog lyckas få ihop något.
Nu ska jag sätta mig och kolla runt lite på datorn, leta upp lite rekvisita och priser.
Ha en bra onsdag!
  
 
XoXo Saara!