Saknar!

Usch vad jag redan saknar sommaren och värmen! Jag tror inte jag kommer överleva denna vinter, det är redan sjukt kallt ute. Det kan ju iallafall sluta blåsa!
Hoppas att vinter halvåret går sjukt fort. Så värmen kommer tillbaka så snart som möjligt.
Aja, denna helg är jag ledig och den spenderas med min dotter. Denna vecka har vart skön, jobbade i onsdags, va på möte i torsdags och sedan jobbade som vikarie (på ett dagis jag vikarierade på under våren) i fredags. Eftersom min anställning bara är på 50% så står jag kvar som vikarie där. Nästa vecka kommer jag endast vara ledig en dag. Då jag behövdes som vikarie på dagiset. Så vissa dagar jag är ledig från mitt jobb på hotellet så kommer jag ställa upp så mycket jag kan på dagiset.
Och sedan har jag bestämmt mig för att gå långt med mitt fotande!
Önska mig lycka till!! Behövs!
 
 
 
 
 
XoXo Saara!

C!

Nu har jag setat här i soffan med datorn i knät i några timmar och ögonen har gått i kors ett antal gånger. Men jag bestämde mig för att jag skulle få bilderna klara idag. Så efter jobbet tog jag det lugnt en stund och sedan tog jag tag i att fixa bilderna.
Det är bilder ifrån igår. Efter att jag hade vart och tagit lite självporträtt så skrev jag till C och frågade om hon ville ställa upp som modell. Så vi vandrade iväg till samma ställe som jag vart på tidigare på dagen. Den där väggen alltså, jag har alltid velat fota porträtt vid en grafitti vägg men trodde inte att det fanns någon bra vägg här i närheten. Men när man minst anar det så dyker det upp (Gillar verkligen denna vägg!) Vi stötte även på en orm (Tror jag, det lät som en iaf) så jag sprang =) gillar inte alls ormar.
Jag blev verkligen super nöjd med bilderna på C.
Här får ni några utav bilderna, kommer nog lägga upp fler vid senare tillfälle.
 
 
 
 
 
 
 
XoXo Saara!

Vågar!

För det första så vill jag berätta varför detta inlägg heter Vågar! Jag är en person som aldrig har gillat att stå framför kameran, redan som liten gömde jag mig när det kom fram en kamera, jag är fortfarande lite så. Fast jag gömmer mig inte, men jag gillar inte att vara framför kameran. Jag är en person som gillar att vara bakom kameran och skapar bilderna.
Men nu på senare tid har jag iallafall velat ta lite självporträtt bara för att, och sedan tycker jag att det är bra träning för porträtt foton. Så idag var jag ute en liten snabbis och tog några bilder på mig själv och tro det eller ej, men jag blev faktiskt nöjd. Jag hittade en perfekt bakgrund (Som jag även ska använda vid fotografering utav min vän C.) och jag tror att bakgrunden gjorde en del faktiskt.
Så nu tänkte jag att ni skulle få se några utav dessa bilder, och jag vill gärna att ni talar om vad ni tycker om dessa.
 
 
 
 
 
XoXo Saara