November snart slut!

Nu är det inte många dagar kvar på denna månad. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på idol sedan jobbar jag de två sista dagarna på denna månad. Nästa vecka är det radan december! Det är sjukt vad tiden går fort. Och eftersom det snart är december så tycker jag faktiskt att snön kan komma och ligga kvar. Längtar efter att fota porträtt i snön! Ska bli kul, bara hoppas på att det kommer någon snö.
Men nu ska jag förbereda mig för en mys kväll i soffan!
Ha det så bra alla där ute!
 
 
XoXo Saara!

Tråkigt väder!

November har vart en utav de tråkigaste månaderna på vänligt länge. Jag har inte kännt att jag haft orken till att göra någonting på senaste tiden. Vädret påverkar verkligen ens humör, när det är sådant grått och tråkigtväder som vi haft i november så blir man väldigt deppig. Jag får i alla fall en skön känsla när alla julbelysningar har kommit upp i våran lilla by som vi bor i. Allt blir så mycket mysigare då.
Aja, tänkte att ni skulle få veta vad jag gjorde igår. Först var jag i stan och lämnade in lite cv på olika ställen. Eftersom jobbet på hotellet bara är ett vikariat på obestämd tid (atagligen ett ganska bra tag), så vill jag ha ett annat jobb. Ett jobb där jag inte behöver oroa mig över att jag kanske inte får jobba där så länge. Det fanns så klart inga lediga tjänster just nu, men dom har mitt cv nu i alla fall och arbetsförmedlingen kommer bli glad för att jag lämnat lite cv. Sedan på kvällen så åkte jag, älsklingen och två kompisar på bio och såg den efterlängtade Hungergames filmen. Den var riktigt bra tyckte jag, nu ska bara den sista filmen komma ut. Och om några veckor är det dags för nya Hobbit filmen! SÅÅÅÅ taggad!
 
 
XoXo Saara!

Ensam hela helgen!

Jaha, imorse åkte älsklingen iväg till Göteborg. Inte alls avundsjuk (bara sjuk j*vla avundsjuk!!), det är nu andra gången han är där utan mig sedan jag fått jobb. Eftersom jag jobba varranan helg och han min dotter dom andra helgerna så passar det inte så jätte bra att följa med.
Så denna helg ska jag mysa med min dotter och ha det roligt. Jag vet inte riktigt vad för roligt vi ska hitta på. Men det kan vi nog komma på.
Just för tillfället sitter jag och pillar på lite bilder och surfar runt lite.
 
 
XoXo Saara!