Hej alla!

Nu ber jag verkligen om ursäkt för den hemskt dåliga uppdateringen.
Men det känns som att det händer en del i mitt liv. Jag ska berätta om allt inom en snar framtid. Kan bara säga just nu att jag är väldigt glad och nervös för allt. Men jag hoppas att det går bra med allt.
 
Ikväll blir det en lugn kväll i soffan och kolla på eurovision och heja på Måns!
Jag har laddat upp med chips och cola, mysbyxorna är på, filten och soffan väntar på mig. Så nu ska jag slå ner min rumpa i soffan och glo på tv.
 
Jag tänkte visa lite bilder från våran Malmö resa vi va på för två veckor sedan, Men har inte riktigt hunnit gått igenom bilderna ännu. Men ni kan få två bilder jag tog i Danmark som vi åkte över till på fredagen. 
 
 
 
 
 
XoXo Saara!

Mot Malmö!

Nu sitter vi på tåget mot Malmö. Dags för en mini semester med sambon och hans familj. Ska bli skönt att få komma iväg och slappna av och ha det trevligt.
Jag ska börja kämpa ordentligt nu med fotograferingar och företag. Så behöver den här semestern för att rensa huvudet innan hård jobbet börjar.
Ni kan få en sneakpeek på en nyhet. Jag har fått en bokning från min första betalande kund. Ni får veta mer sen.
Nu ska vi sitta på tåget några timmar till. Sedan ska i njuta.
Kameran är med, så bilder blir det nog!
 
 
Ha en bra helg alla!
 
XoXo Saara!

Gravidfotografering

Det var ett tag sedan jag skrev här. Har haft lite fullt upp och mer ska det bli. Men ska hinna med att uppdatera här också.
För ett tag sedan så hade jag min första gravidfotografering och det var så roligt. Jag vill garanterat ha fler gravidfotograferingar.
Jag hade tänkt att ni skulle få se några bilder därifrån. Hoppas ni gillar dessa.
 
 
 
 
 
XoXo Saara!