Fri som en fågel.

Måndag idag och jag börjar bli sjuk, så idag ska jag vila och göra allt för att bli frisk. Sen är det dags att försöka få igång lite saker i mitt liv, hoppas att det inte tar för lång tid. Ibland önskar jag att jag vore en fågel, eller i alla fall hade vingar. Så man ibland bara kunde flyga iväg och fly från verkligheten. Ordspråket fri som en fågel är något som jag gillar. Fåglar är verkligen fria, då dom kan lyfta och bara flyga iväg om dom vill. Det är något jag gärna skulle vilja göra ibland.
Btw så ska jag någong gång när det finns mer pengar över så ska jag tatuera in fjädrar ocg fåglar =) Det kommer bli awesome.
 
 
 
 
Just nu sitter jag och väntar på att Sims 3 spelet är klart så jag kan spela lite tillsammans med Ipren och nässpray =)
 
XoXo Saara

Sommar!

Ska detta väder föreställa sommar? Ja, svensk sommar. Jag vill bara ha sol och värme så man kan börja ligga vid stranden i bikini och kanske få lite färg. Hoppas att vädret kan vända snart. Igår regnade det och just nu ser det ut som att regnet kommer när som. Det är i slutet utav juni och det är bara 15 grader ute.
Men men, jag bjuder på lite bilder från när det faktiskt var riktigt fint väder =)
 
 
 
 
 
 
XoXo Saara

Midsommar!

Nu kommer det lite bilder på vad som hände på midsommar. Jag, älsklingen och L gick till älsklingens föräldrar och grillade.
 
 
Sedan blev det dags för lite spel som vanligt. I år sket vi i kubb, börjar bli så uttjatat. Så vi körde på krocket och det var riktigt roligt. Även fast jag inte vann en enda gång. Men roligt hade vi i alla fall.
 
 
Sedan gick vi hem till A&A och drack lite och även där bjöd kvällen på spel. Men här blev det lite annorlunda spel. Det bler beerpong, men han man inte riktiga saker så får man ta det man har. Så vi lyckades få igång ett spel i alla fall.
 
 
 
XoXo Saara