Mysigt!

Idag har det vart en ganska lugn men ändå skön dag, det har vert lite för varmt tycker jag. Det är så otroligt kvaft. Lämnade dottern med farmor på förmiddagen, sedan gick jag hem till älsklingen och väckte honom, sedan blev det balkong häng ett bra tag (försökte svalka oss, gick inge bra). Sedan på eftermiddagen åkte vi och åt på PizzaHut och kollade på bio, vi såg 22 jump street tillsammans med L & K. Sjukt bra film btw, om ni inte sett den, kolla på den. 
 
Ni får en bild från förra veckan när jag, älsklingen och L var vid sjön och tog ett kvälls dopp, förutom jag.
 
 
XoXo Saara

Zebra!

Jag har aldrig vart ett fan utav hästdjur, men har kommit på att zebror är väldigt fina djur. Förra året när vi var på Kolmården så stod zebrorna så stilla att man trodde det var statyer. Men när vi var där i fredags så var det en zebra som sprang igenom hela inhägnanden och rusade igenom andra flockar av djur, till exempel antiloperna. Det var riktigt roligt att se, för de djuren brukar inte göra så mycket. Jag fick lite bilder på den galna zebran.
 
 
 
 
XoXo Saara

Lion!

Här är några bilder från när jag var på Kolmården. Det är så synd att dom bara har lejon inne på safarin (linbane safari). Man kommer inte lika nära när man åker safari. Men jag tyckte att jag fick fina kort iallafall. Det var så sjukt varmt när vi var där så nästan alla djuren var väldigt slöa.
 
 
 
 
XoXo Saara