Ljus och rosor!

Igår när jag kom hem så hade världens finaste älskling gjort det så himla fint här hemma. Blev väldigt överraskad. Det hängde rosor i taket, 24 st rosor formade som ett hjärta (en ros för varje månad vi vart tillsammans!). På varje ros hade han sattit fast en lapp med en komplimang på! ÅH, vart så sjukt rörd. Han hade verkligen planerat för gårdagen. Han hade fixat med maten, pysslat med rosorna i flera timmar och tänt ljus i hela lägenheten! Började nästan gråta när jag kom hem.
Gårdagen var underbar, bara jag och älsklingen. Vi spelade lite legospel (på Xbox, våra favorit spel!), åkte till stan för att handla lite gott till kvällen. Ville komma ifrån byn lite. Sedan lagade älsklingen mat, fläskkotlett och kroketter (såååå gott!), sedan blev det film och tokmysa, Bara han och jag!
Jag måste även berätta om våran tur till stan, när vi skulle handla lite gottis. Jag struntade i min plånbok, lämnade den hemma. Åkte till stan i riktigt skitväder. Kommer fram till affären och älsklingen säger "Min plånbok är också hemma!" (Måste säga att det tar ca 30 min till stan från oss!) Trodde han skämtade först. Så dår var vi tvugna att fundera på hur vi skulle lösa detta. Vi kom på att man kan ju betala med mobilen. Älsklingen skaffade appen, och då såg vi att man kan betala med mobilen på Willys, så vi åkte dit (Var på citygross innan!) Frågade där hur det funkar, och det gick smidigt. Vi lyckades att handla! 
Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar den killen, han är så himla underbar. Vi passar perfekt ihop!
 
Jag tänkte att ni kunde få se lite mysiga bilder från igår! Hoppas ni gillar dom!
 
 
Här är hjärtat utav de 24 rosorna! <3
 
 
Jag gillar M&M choklad!
 
 
 
 
XoXo Saara

Kommentarer:

1 c:

WOW! Gud va fint :) grattis till den stora dagen, ni passar verkligen bra ihop :) ♡

Svar: Naw, tack gumman =) Ja, k kan han också =) <3
Saara

2 Cornelia:

Nej, vad fint! Åh så gulligt, roshjärtat är verkligen underbart!

Svar: Tack, ja helt underbart fina :)
Saara

Kommentera här: